Με πορτοκάλι
Μπισκότα

Συστατικά για 30 κομμάτια περίπου

Για τη ζύμη:
• 250 γρ. αλεύρι
• 1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
• 75 γρ. ζάχαρη
• 1 αυγό
• 125 γρ. βιτάμ
• 1 φακελάκι ΜΙΧ ΖΑΧΑΡΗ ΒΑΝΙΛΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ CAPTAINS

Για το άλλειμμα των μπισκότων:
• 1 κρόκος αυγού
• 1 κουταλιά κρύο νερό



Οδηγίες παρασκευής σε βήματα

1. Βάζουμε όλα τα υλικά για τη ζύμη σε μπολ και ζυμώνουμε πολύ καλά.
2. Ανοίγουμε τη ζύμη σε λεπτό φύλλο (γιατί φουσκώνουν) με τον πλάστη. Κόβουμε το φύλλο με τα κουπ πατ σε σχήματα και τοποθετούμε τα μπισκότα στο ταψί, επάνω σε λαδόκολλα.
3. Ανακατεύουμε σε μπολ τον κρόκο του αυγού με το νερό και αλείφουμε τα μπισκότα με το πινέλο.
4. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.


Μερικά μυστικά ακόμα

• Εάν θέλετε ένα ιδιαίτερο συνδυασμό αρωμάτων στα μπισκότα σας, προσθέστε στο αλεύρι μαζί με το ΜΙΧ ΖΑΧΑΡΗ ΒΑΝΙΛΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ CAPTAINS και 1 κουταλάκι τριμμένο κόλιαντρο.

Κανένα σχόλιο ακόμα.

Απαντήστε