Καλωσήλθατε στο Captain’s Spice Mixer!

Καλωσήλθατε στο πιο αρωματικό blog!

Η μεγάλη ποικιλία μπαχαρικών, βοτάνων και φυσικών μιγμάτων της Captain’s εδώ και χρόνια προσφέρει γευστικές λύσεις και ιδέες στο καθημερινό σας τραπέζι. Οι συνδυασμοί που μπορείτε να πετύχετε είναι πραγματικά απεριόριστοι. Πικάντικα πιάτα, αρωματικές πινελιές, γλυκές αποδράσεις, όλα γίνονται εφικτά με τη σωστή -αλλά και με φαντασία- χρήση των πιο ιδιαίτερων «εργαλείων» της κουζίνας, των μπαχαρικών!

Μέχρι που μπορεί να φτάσει η φαντασία σας; Μην διστάσετε να το διαπιστώσετε μόνοι σας! Και αν χρειαστείτε βοήθεια ή ιδέες, το Spice Mixer μας είναι εδώ!

Όλα… στο μίξερ!
Έχετε στο ράφι σας μπαχαρικά και βότανα που εκτός από τους ωραίους χρωματικούς συνδυασμούς και τις μυρωδιές που προσφέρουν στο χώρο σας, δεν ξέρετε πως να τα εκμεταλλευτείτε στη μαγειρική σας; Σας αρέσει το μπούκοβο, αλλά δεν το «τολμάτε»; Θαυμάζετε τη γεύση του δενδρολίβανου, αλλά μόνο στα εστιατόρια; Ξέρετε ότι το κλασικό μαύρο πιπέρι μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα για εσάς από ένα από «αλατοπιπέρωμα» αλλά δεν γνωρίζετε το πως;

Το Captain’s Spice Mixer δημιουργήθηκε για αυτό ακριβώς! Επιλέξτε τα μπαχαρικά και τα βότανα που θέλετε και δείτε ποιες συνταγές μπορείτε να φτιάξετε με το συνδυασμό αυτό!

Μία συλλογή από κλασικές αλλά και ιδιαίτερες συνταγές, με ιδιαίτερη έμφαση στα μπαχαρικά και τη χρήση τους. Συνταγές όλων των ειδών, από κόκκινο κρέας και ψάρι, μέχρι όσπρια και γλυκά. Όλα αρωματισμένα με τα επιλεγμένα προϊόντα της Captain’s.

Είναι τόσο απλό… και τόσο γευστικό!